Profil

Hvem er jeg?

Mit navn er Malene Hjul Pedersen. Jeg er født i 1973, er gift og har to børn. 

Jeg er uddannet folkeskolelærer og inklusionsvejleder, og arbejder i dag som AKT-lærer (Adfærd, Kontakt og Trivsel) på en skole sideløbende med min terapipraksis. Jeg har mange års erfaring i samtaler med børn og unge via mit job, og har arbejdet med temaer som bl.a. udfordret selvværd, angst, alkoholmisbrug i familien, skolevægring, at få en diagnose (Fx ADHD, angst og depression).

Jeg har taget den 4-årige certificerede uddannelse til psykoterapeut på SIF (Systemisk Institut for Familieterapi), som bygger på det systemiske og det narrative. Uddannelsen er godkendt, cerficeret og bliver løbende evalueret af Reflektor.

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen, som er garant for et kvalitetsstempel. Jeg er underlagt tavshedspligt og foreningens etiske regler.

I mødet med et andet menneske, bestræber jeg mig på at være til stede på en åben, ligeværdig og nysgerrig måde. Jeg arbejder ud fra en præmis om, at enhver er ekspert i sit eget liv, og min opgave er at være en kompetent medvandrer, der kan stille de spørgsmål, man ikke kan stille sig selv, og tilbyde andre vinkler at anskue tingene fra.

Anbefalinger

Laura

“Jeg har førhen i mit liv gået til forskellige psykologer grundet social angst, depression, svært familieforhold og generelt ar på sjælen. For mig har samtalerne med en psykolog ikke hjulpet andet end lige i samtalen. Jeg blev anbefalet at prøve narrativ terapi, og kom på den måde i kontakt med dig, Malene.

Når jeg har haft samtaler med dig, har jeg fra starten følt mig velkommen og taget om. Der har ikke været emner, der har været for store eller for små at bringe op. Du formår at høre, hvad jeg siger og koble det med, hvad jeg mener. Det giver mig følelsen af at være blevet forstået.

Du stiller de spørgsmål, der får mig til at se situationen eller følelsen på en ny måde. Du kommer ikke med svar eller din egen mening til mine problematikker, men får mig selv til at komme frem med nye muligheder for håndtering. Du får sået nogle frø hos mig, som jeg selv skal passe og pleje. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan komme tilbage og få dem sået en ekstra gang.

Stor anbefaling herfra, hvis man, som jeg, har brug for noget, der også kan hjælpe efter endt samtale.”

Lene & Gorm

“Efter en 2 års periode med småbørn og sygdom inde på livet, havde vi fået oparbejdet nogle dårlige ægteskabelige vaner.

Malene hjalp os med at genfinde vejen ind til det gode, som vi havde sammen, inden vi gik igennem en livskrise. Vi har bl.a. fået forståelse for hinandens ‘ømme punkter’, og hvornår i livet de opstod. Vi har fundet ind til, hvordan vi kan møde hinanden, når den ene bliver ramt i stedet for at det ender i diskussion.

Kærligheden til hinanden er blevet dybere.

Vi kan varmt anbefale Malene.”

Kontakt mig

For mere information kan du nemt kontakte mig her